Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα χωρίς πιστωτική κάρτα 

                    Ενοικιάσεις αυτοκινήτων μέ χρεωστική κάρτα η μετρητοίς.

                    Χρηματική εγγύηση  με χρεωστική κάρτα η μετρητοίς

Η Morphis rent a car Αθήνα ενοικιάσεις αυτοκινήτων παρέχει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα χωρίς πιστωτική κάρτα στήν Αθήνα στο αεροδρόμιο  και στό Λιμάνι Πειραιά, με τήν προυπόθεση οτι θα δίδεται εγγύηση χρηματική η με χρεωστική κάρτα ανάλογα τον τύπο του αυτοκινήτου και αναλόγως του χρονικού διαστήματος .

Πολυτελή αυτοκίνητα ενοικιάζονται μονο με πιστωτική κάρτα η χρηματική εγγύηση  χρεωστική κάρτα  τουλαχιστον 1500 ευρω.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στήν Αθήνα η στόν Πειραιά λιμάνι χωρίς πιστωτική κάρτα

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ : Το μίσθωμα γιά την ενοικίαση του αυτοκινήτου προκαταβάλεται οπως προκαταβάλεται και η χρηματική εγγύηση η οποία επιστρέφεται στο τέλος της ενοικιάσεως και με την προυπόθεση οτι το αυτοκινητο επέστρεψε στήν ίδια κατάσταση οπως παραδόθηκε.

 

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αεροδρόμιο Αθηνών χωρίς πιστωτική 

Η Morphis rent a car ενοικιάζει αυτοκίνητα στο αερδρόμιο της Αθήνας χωρίς πιστωτική κάρτα.

Οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν με χρεωστική κάρτα η μετρητοίς την ενοικίαση του αυτοκινήτου αλλά θα πρέπει να πληρώσουν ενα χρηματικό ποσό για εγγύηση μέχρι το τέλος της ενοικιάσεως.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων με πληρωμή και εγγύηση μέσω τραπέζης.

Η Morphis rent a car Αθήνα προσφέρει την δυνατότητα να νοικιάσετε ενα αυτοκίνητο με κατάθεση των χρημάτων μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα και μειωμένη εγγύηση αναλόγως της κατηγορίας.

Ασφάλειες αυτοκινητων 

οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν εξτρα μικτή ασφάλιση για να μην χρειασθεί να δώσουν εγγύηση πληρώνοντα επι πλεον τα παρακατω ποσα ασφάλισης

GTI Ασφάλεια ελαστικών και γυάλινων επιφανειών  

Οι πελάτες μας μπορούν να αγοράσουν την παραπάνω ασφάλεια και να έχουν πλήρη απαλλαγη για ζημιες που γίνονται στα ελαστικά και στα παράθυρα των αυτοκινήτων. 

Αυτή η ασφάλεια έχει χαμηλό κόστος από 3 έως 6 ευρώ την ημέρα και προτείνετε λόγω των πολλών πλέον παραβιάσεων (κλοπές κλπ)

 FCDW Μικτή ασφάλεια με μείωση του απαλλασόμενου ποσού

 

Η παραπάνω ασφαλιστική κάλυψη είναι ουσιατικα μια ασφάλεια που μειώνει το ποσό ευθύνης της μιτης ασφάλειας CDW που συμπεριλαμβάνεται στις τιμές ενοικίασης . Όπως και με την CDW που ο πελάτης υποχρεούται αν δεν έχει πιστωτική κάρτα να δώσει εγγύηση ίση με την απαλλαγή, έτσι με την FCDW μπορεί να ενοικιάσει αυτοκίνητο με μειωμένη ευθύνη ζημιάς αλλα και μειωμένη εγγύηση. Οι τιμές είναι ανάλογα με τον τύπο και την κατηγορία του αυτοκινήτου. 

 

SFCDWWCC Σούπερ μικτή ασφάλεια για ενοικίαση χωρίς πιστωτική κάρτα  και χωρίς εγγύηση.

Ειναι μια καινούργια ασφαλιστική κάλυψη που δίνει την δυνατότητα σε όλους να ενοικιάσουν αυτοκίνητο στην Αθηνα χωρίς να έχουν πιστωτική κάρτα αλλα και χωρίς να δώσουν εγγύηση. Αυτή η ασφάλεια προσφέρει 0 απαλλαγή ζημιών αλλα απαραίτητα πρέπει να συνδυάζεται με τις 2 προηγουμενες ασφάλειες GTI και FCDW.

Ειναι μια ακριβότερη ασφάλεια αλλα εξασφαλιζει ταξίδι χωρίς έννοιες και πρόσθετες σκοτούρες.

Ακόμα και αν αν ο πελάτης εχει αποδεχθεί και εχει πληρώσει το αντίτιμο γιά την απαλλαγή ζημιών κτυπήματα στό κάτω μέρος του αυτοκινήτου ,στά λάστιχα ,φθορές στό εσωτερικό του αυτοκινήτου συμπεριλαμβανομένης και βρώμας στίς ταπετσαρίες δεν καλύπτονται απο καμμία ασφαλεια .

Επίσης δέν καλύπτονται οι οδηγοί που οδηγούν υπό την επήρεια αλκοολ η ναρκωτικών ουσιών, παραβιάζουν κόκκινο σηματοδότη, και ατυχήματα που συμβαίνουν μεσα σε ferryboats

 

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Αθήνα Αεροδρόμιο χωρίς πιστωτική κάρτα και ενοικιάσεις αυτοκινήτων λιμάνι Πειραιά χωρίς πιστωτική κάρτα αλλά με χρηματική εγγύηση  Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στήν Αθήνα κέντρο χωρίς πιστωτική κάρτα και ενοικιάσεις αυτοκινήτων στό λιμάνι Πειραιά μονο χρηματική εγγύηση και χωρίς πιστωτική

 

Οι τιμές Αλλαζουν χωρίς προειδοποίηση 

 

Morphis Eνοικιάσεις Aυτοκινήτων
Βασ. Παύλου 102-104 | 16673 Βούλα, Αττική
Αγίων Αναργύρων 87 | 19400 Κορωπί, Αττική
Τηλ: 2108974197, 2108975601 | Κινητό: 6970 444 524