Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα χωρίς πιστωτική κάρτα 

Αθήνα ενοικιάσεις αυτοκινήτων χωρίς πιστωτική κάρτα. Η Morphis rent a car παρέχει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα χωρίς πιστωτική κάρτα στήν Αθήνα στο αεροδρόμιο και στό Λιμάνι Πειραιά, με τήν προϋπόθεση ότι θα παρακρατηθεί εγγύηση χρηματική η εγγύηση με χρεωστική κάρτα ανάλογα τον τύπο του αυτοκινήτου και αναλόγως του χρονικού διαστήματος της ενοικίασης.

Πολυτελή αυτοκίνητα ενοικιάζονται μονο με πιστωτική κάρτα. Σε μερικές περιπτώσεις και κατόπιν συμφωνίας μπορεί να παρακρατηθει εγγύηση με χρεωστική κάρτα ή μετρητοίς. Η εγγύηση είναι τουλαχιστον 1800 ευρώ.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Πειραιά λιμάνι χωρίς πιστωτική κάρτα

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ : Το μίσθωμα γιά την ενοικίαση του αυτοκινήτου προκαταβάλεται οπως επίσης και η χρηματική εγγύηση η οποία επιστρέφεται στο τέλος της ενοικιάσεως και με την προϋπόθεση ότι το αυτοκίνητο επέστρεψε στήν ίδια κατάσταση οπως παραδόθηκε.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αεροδρόμιο Αθηνών χωρίς πιστωτική 

Αεροδρόμιο Αθήνα ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα. Η Morphis rent a car ενοικιάζει αυτοκίνητα στο αεροδρόμιο της Αθήνας χωρίς πιστωτική κάρτα.

Οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν με χρεωστική κάρτα η μετρητοίς την ενοικίαση του αυτοκινήτου αλλά θα πρέπει να πληρώσουν ενα χρηματικό ποσό για εγγύηση το οποίο θα παρακρατηθεί μέχρι το τέλος της ενοικιάσεως.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων με πληρωμή και εγγύηση μετρητοίς

Η Morphis rent a car Αθήνα προσφέρει την δυνατότητα να νοικιάσετε ενα αυτοκίνητο με κατάθεση των χρημάτων μέσω τραπεζικού λογαριασμού η να μας πληρώσετε με μετρητά κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου 

Ασφάλειες αυτοκινητων 

Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν έξτρα μικτή ασφάλιση για να μην χρειασθεί να δώσουν εγγύηση πληρώνοντας επί πλέον τις παρακάτω ασφαλιστικές καλυψεις

GTI Ασφάλεια ελαστικών και γυάλινων επιφανειών  

Οι πελάτες μας μπορούν να αγοράσουν την παραπάνω ασφάλεια και να έχουν πλήρη απαλλαγη για ζημιες που γίνονται στα ελαστικά και στα παράθυρα των αυτοκινήτων. 

Αυτή η ασφάλεια έχει χαμηλό ημερήσιο κόστος και προτείνεται λόγω των πολλών πλέον παραβιάσεων (κλοπές κλπ)

 FCDW Μικτή ασφάλεια με μείωση του απαλλασόμενου ποσού

Η FCDW δίνει την δυνατότητα με ένα επί πλέον κόστος να μειώσει την ευθύνη ζημιάς

SFCDWWCC Σούπερ μικτή ασφάλεια για ενοικίαση χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς εγγύηση 

Είναι μία καινούργια ασφαλιστική κάλυψη που δίνει την δυνατότητα σε όλους να ενοικιάσουν αυτοκίνητο στην Αθήνα χωρίς να έχουν πιστωτική κάρτα αλλα και χωρίς να δώσουν εγγύηση. Αυτή η ασφάλεια προσφέρει 0 απαλλαγή ζημιών αλλα απαραίτητα πρέπει να συνδυάζεται με τις 2 προηγουμενες ασφάλειες GTI και FCDW. Είναι ακριβότερη ασφάλεια αλλα εξασφαλίζει ταξίδι χωρίς έννοιες και πρόσθετες σκοτούρες.

Ακόμα και αν αν ο πελάτης εχει αποδεχθεί και εχει πληρώσει το αντίτιμο γιά την απαλλαγή ζημιών κτυπήματα στό κάτω μέρος του αυτοκινήτου, στά λάστιχα και φθορές στό εσωτερικό του αυτοκινήτου συμπεριλαμβανομένης και βρώμας στίς ταπετσαρίες δεν καλύπτονται από καμμία ασφαλεια .

Επίσης δέν καλύπτονται οι οδηγοί που οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ η ναρκωτικών ουσιών, παραβιάζουν κόκκινο σηματοδότη, και ατυχήματα που συμβαίνουν μεσα σε ferry boats

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Αθήνα Αεροδρόμιο χωρίς πιστωτική κάρτα και ενοικιάσεις αυτοκινήτων λιμάνι Πειραιά χωρίς πιστωτική κάρτα αλλά με χρηματική εγγύηση  Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στήν Αθήνα κέντρο χωρίς πιστωτική κάρτα και ενοικιάσεις αυτοκινήτων στό λιμάνι Πειραιά μόνο χρηματική εγγύηση και χωρίς πιστωτική κάρτα. 

Morphis Eνοικιάσεις Aυτοκινήτων
Βασ. Παύλου 102-104 | 16673 Βούλα, Αττική
Αγίων Αναργύρων 87 | 19400 Κορωπί, Αττική
Τηλ: 2108974197, 2108975601
Κινητό: 6980 287102 & 6970 444547